Et “statskontrolleret” forsøg med borgerløn “light” – væk med stok og gulerod

Hjem/Citater/Et “statskontrolleret” forsøg med borgerløn “light” – væk med stok og gulerod

Et “statskontrolleret” forsøg med borgerløn “light” – væk med stok og gulerod

Et “statskontrolleret” forsøg med borgerløn “light”
Hvis du på et tidspunkt skulle have læst Daniel Pink´s gode bog “Drive”, om den overraskende sandhed om, hvad der motiverer os, hvor han gør op med det dominerende “gulerod og pisk” mindset og i stedet fremhæver “Autonom, Mestring, Formål”, (Deci, Ryan, Koestner) så har Ugebrevet Mandag Morgen lige offentliggjort en interessant undersøgelse om borgerlønsforsøget i Finland. Et “statskontrolleret” forsøg med borgerløn “light”. Endnu en pind i ligkisten til “stok og gulerods” mindset.
Se Ugebrevet Mandag Morgen fra den 13. feb. 2019 her:
https://www.mm.dk/artikel/finsk-forsoeg-ledige-paa-borgerloen-mister-ikke-lysten-til-at-arbejde?ref=newsletter&refid=462&SNSubscribed=true&utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=e-mail&utm_campaign=
By |2019-02-15T14:26:21+01:00februar 13th, 2019|Citater|0 Kommentarer

Om forfatteren:

Jeg har i mange år arbejdet som underviser, projektleder og ledelseskonsulent. Fra 2013 og frem til 2019, har jeg været chefkonsulent i konsulenthuset LEAD – enter next level, og har samtidig været ekstern lektor på Aalborg Universitet. Fra 1. januar 2019, har jeg valgt, at starte som selvstændig konsulent, i mit eget konsulentfirma, EP-Consulting. Nu kan jeg i højere grad selv sætte dagsordenen, få mere tid til faglig fordybelse i konsulentopgaverne og samarbejdet med kunder, samt få en mere optimal Work-Life balance. Jeg har en omfattende erfaring med konsulentvirksomhed, projektledelse, formidling og undervisning til chefer, ledere og medarbejdere i både private og offentlige virksomheder/organisationer.

Læg en kommentar

Go to Top